Header Image

Shining Stars: A Group of Professionals
  • Breaking News

    Tax Structure In India

    1)    What R U Doing? 
    Ans. : Business 
    Tax :Pay Professional Tax!

    2)    What R U Doing In Business? 
    Ans. : Selling The Goods. 
    Tax : Pay Sales Tax!!

    3)    From Where R U Getting Goods? 
    Ans. : From Other State/Abroad 
    Tax : Pay Central Sales Tax, Custom Duty & Octroi!

    4)    What R U Getting In Selling Goods? 
    Ans. : Profit
    Tax : Pay Income Tax!

    5)    How Do You Distribute Profit? 
    Ans : By Way Of Dividend 
    Tax : Pay Dividend Distribution Tax
    6)    Where U Manufacturing The Goods? 
    Ans. : Factory
    Tax : Pay Excise Duty!

    7)    Do U Have Office / Warehouse/ Factory?
    Ans. : Yes 
    Tax : Pay Municipal & Fire Tax!

    8)    Do You Have Staff? 
    Ans. : Yes 
    Tax : Pay Staff Professional Tax!

    9)    Doing Business In Millions? 
    Ans. : Yes 
    Tax : Pay Turnover Tax! 

    Ans : No
    Tax : Then Pay Minimum Alternate Tax

    10) R U Taking Out Over 25,000 Cash From Bank?
    Ans. : Yes, For Salary. 
    Tax : Pay Cash Handling Tax!

    11) Where R U Taking Your Client For Lunch & Dinner? 
    Ans. : Hotel 
    Tax : Pay Food & Entertainment Tax!

    12) R U Going Out Of Station For Business? 
    Ans. : Yes 
    Tax : Pay Fringe Benefit Tax!

    13) Hav U Taken Or Given Any Service/S?
    Ans. : Yes 
    Tax : Pay Service Tax!

    14) How Come U Got Such A Big Amount?
    Ans. : Gift On Birthday
    Tax : Pay Gift Tax!

    15) Do U Have Any Wealth? 
    Ans. : Yes
    Tax : Pay Wealth Tax!

    16) To Reduce Tension, For Entertainment, Where Are You Going? 
    Ans. : Cinema Or Resort
    Tax : Pay Entertainment Tax!

    17) Hav U Purchased House? 
    Ans. : Yes
    Tax : Pay Stamp Duty & Registration Fee !

    18) How U Travel?
    Ans. : Bus
    Tax : Pay Surcharge!

    19) Any Additional Tax? 
    Ans. : Yes 
    Tax : Pay Educational, Additional Educational & Surcharge On All The Central Govt.'S Tax !!!

    20) Delayed Any Time Paying Any Tax?
    Ans. : Yes
    Tax : Pay Interest & Penalty!

    21) Do You Want Growth Of India.?
    Ans: Offcource Yes .
    Pay Electricity Tax, Water Tax, Education Tax & Other Tax ,Which Is Used By Defulter People.

    22) Indian :: Can I Die Now?? 
    Ans :: Wait We Are About To Launch The Funeral Tax!!......

    Jago Indian Jago....
    Varna Yaha Saans Lene Par Bhi Tax Lagega....

    Post Top Ad


    Post Bottom Ad